Pleinfeest 2022 afgelast

De meesten van jullie zullen al wel zo’n voorgevoel hebben gehad aangezien we niet eerder bij jullie zijn gekomen voor het aanmelden voor het pleinfeest en er ook geen uitnodigingen zijn rondgestuurd. Dit jaar is er helaas wederom geen Pleinfeest.

Eerder hebben we in overleg alle voorbereidende werkzaamheden al gestaakt gezien het er toch niet naar uit zou gaan zien dat er iets met carnaval mogelijk was. Ook met de versoepelde maatregelen zou een Pleinfeest zoals we het gewend zijn om te vieren nog steeds niet mogelijk zijn, kijkende naar het aantal mensen (± 900) wat we normaal altijd mogen verwelkomen. En keuzes maken wie er wel of niet mogen komen i.v.m. het maximum aantal is niet te doen.

Helaas dus maar het is niet anders. En dat vinden wij vanuit de organisatie natuurlijk uitermate jammer. Maar wij beloven jullie dat we er volgend jaar een doldwaas feest van gaan maken als nooit tevoren. Dus reserveer VRIJDAGAVOND 17 FEBRUARI 2023 alvast in jullie planning en agenda’s zodat we er met zijn allen samen op kunnen proosten.

Tot volgend jaar,

De Pleinfeest organisatie